Villaswecare - De makelaars in onroerend goed die de klant en zijn wensen in de kern van onze professionele activiteit plaatsen.

 

Wij, het team van Villaswecare, via onze lokale kantoren, focussen ons op de verkoop van nieuwe en bestaande woningen, grond en bedrijven van Moraira in de5a6c6674276bevillas1 Costa Blanca Noord tot Almería, de noordelijke provincie van Andalusië. Een kustlijn van meer dan 400 kilometer.

 

Alle Costas hebben een prachtig klimaat, natuur en cultuur, maar elk van hen is uniek met de badplaatsen en resorts van de Costa Blanca Noord, de Costa Blanca Zuid met zijn grotere urbanisaties, de Costa Calida (provincie Murcia), de warme kust zoals zijn naam zegt en de Costa de Almería die tot op heden geen grote toeristische ontwikkelingen kennen.

 

Door een persoonlijke service en door het spreken van zes talen, begrijpt ons team de behoeften en voorkeuren van de klant om de juiste woning op de juiste locatie te vinden.

 

We houden ons aan hoge professionele normen, ethiek en waarden, zoals eerlijkheid en integriteit. Wij werken alleen samen met andere makelaars en belanghebbenden (advocaten, notarissen, banken) die dezelfde waarden en professionaliteit omarmen als Villaswecare.

 

Ons team begeleidt en volgt u door het hele aan- en verkoopproces en tevens na het ondertekenen van de eigendomsakte via onze na-verkoopdienst.

Villaswecare investeert in internationale marketing maar onze beste publiciteit is de tevreden klant.

 

We kijken uit naar uw zoekcriteria om uw ideale vakantiebestemming of permanente woonst te kunnen voorstellen.